SportKompas

> I LIKE
SportKompas

I LIKE

GIF van de I LIKE app in gebruik

I LIKE

Reis samen met Sporti naar de leukste sportplaneten

Invultijd I LIKE: 10 minuten / kind

Sportleerkrachten kunnen de I LIKE webtoepassing opstarten in hun klas. Met Sporti als mascotte kan elk kind ontdekken welke zijn of haar favoriete sportplaneten zijn.

Het I LIKE luik is aanvullend op de I DO beweegoefeningen. Een kind kan dan wel aanleg hebben voor een bepaalde sport, maar dat betekent niet noodzakelijk dat het kind die sport ook leuk vindt. Met de I LIKE applicatie kan het kind zelf uitzoeken welke sport(en) hij of zij echt graag doet.

Wie is Sporti?

Maak kennis met Sporti, de mascotte die je doorheen de I LIKE app leidt. Of probeer de tool meteen gratis uit:

I LIKE

Sport en plezier gaan hand in hand.

Scholen maken gebruik van de I LIKE via het digitaal platform. Elk kind ontvangt van de LO-leerkracht een gepersonaliseerd rapportje met 7 sporten die hij of zij leuk zou vinden. Daaruit kan het kind dan een sport kiezen om mee te starten of om eerst eens uit te proberen.


De I LIKE kan klassikaal en online ingevuld worden onder begeleiding van de sportleerkracht of klasleerkracht. Dit gebeurt eenvoudig en veilig via het SportKompas digitaal platform.

Via het platform worden alle gegevens en resultaten opgeslagen en kan voor elk kind een persoonlijk rapport gegenereerd worden. Via de gratis publieke versie wordt geen data opgeslagen en is er dus ook geen rapport te verkrijgen.Voorbeeld van een I LIKE rapport


Sporten opgenomen in I LIKE

Wordcloud GIF met alle sporten die opgenomen zijn in I LIKE