SportKompas

> Algemeen > Sporti
SportKompas

Sporti

Hallo daar!

Ik zie twee ogen, twee oren, een mond, een neus, maar... geen voelsprieten? Jij komt vast van planeet Aarde, daar ben ik al vaak op vakantie geweest!

Mijn naam is Sporti trouwens, leuk om je te leren kennen! Heb je misschien even tijd? Ik moet je iets belangrijks vertellen.

Sporti, de SportKompas mascotte
Sporti's telescoop

Wat weinig aardbewoners weten, is dat elke sport een eigen planeet heeft in het sportheelal. Kijk maar eens door de telescoop, cool hè?

Maar jammer genoeg is er veel te weinig bezoek op de sportplaneten. Er wordt dus niet genoeg bewogen en gesport! Daar wil ik verandering in brengen. Doe je mee?

Als oplossing heb ik iets speciaals uitgevonden: het SportKompas! Hiermee vindt iedereen de weg naar het sportheelal, en naar de beste sportplaneten.

Om te weten welke planeten precies bij jou passen, laat het SportKompas je halt houden bij drie tussenstops: I LIKE, I AM en I DO. Geen nood, ik toon je de weg!

Het SportKompas
5 planeten op een rijtje: Aarde, I LIKE, I AM, I DO, Sportplaneten

Eerst stoppen we bij I LIKE, waar je ontdekt welke sporten je het leukst vindt. Daarna is het de beurt aan I AM. Daar leer ik je wat beter kennen door samen een vragenlijst in te vullen. Zo kan ik de allerbeste planeten voor je vinden. Nog een laatste tussenstop en we zijn er! Bij I DO doen we een aantal beweegoefeningen, om te kijken waar jij echt goed in bent.

Zo! Het SportKompas is nu op volle toeren aan het draaien, nog even geduld en jouw planeten zijn bekend!

Terwijl we wachten op het SportKompas kan je al een paar ruimtepakken uitproberen. We hebben er in alle maten, kijk maar!

Pssst: I LIKE kan je ondertussen gratis uittesten op ilike.sportkompas.be.

Oké, volgens mij ben je er nu helemaal klaar voor...

3 ruimtepakken van maatje Large naar Small

Je planeten zijn bekend! Trek maar gauw dat ruimtepak aan en klim in je raket, we gaan er meteen naartoe! Klaar voor lancering?

3, 2, 1…

START!